Разцъфнали мисли,
целунати думи,
поточета бистри
пилеят съня ми.
Копринено мека
наднича зората,
въздушна и лека -
целувка позната.
В съня си се сгушвам -
постеля от пътища,
сънувам, заслушана,
твоите сънища.
От обич се раждам,
от нежност умирам.
Наяве те търся,
насън те намирам.
© Христина Мачикян Всички права запазени