На мен ми трябват всичките ти дни
на твоите несбъднати в смеха животи.
Да мога пак след грешните жени
да поискам прошката от теб и Господ.
И ти ще ми дадеш отново знак,
че жадуваш с нежен дъх да ме обичаш.
Душата ти ще бъде огън в свят,
в който в миг в любов ще се обричаш.
На мен ми трябват всичките ти дни
на твоите несбъднати в смеха животи.
Да мога пак след слепите вини
да не падна сам в душевна пропаст!