Не зная как да ти покажа
какво усещам в мига,
когато стъпките ти
едва заглъхват в нощта.
Попил си в душата ми
подвластна на чувства
неусещани до днес,
макар че имала съм
(ненужно) толкова мъже.
Едничък ти ме приласкаваш
без капка фалш или игра
и връщаш ме в това,
което забравила бях, че съм била.
© Златка Всички права запазени