мрачното сиво
което ми пращаш
не е болезнено
тихо
в кръвта ми се влива
обичта
на една недостатъчност
разливам дъха си
по цялото
по всичката твоя
остатъчност
махни тоя скалпел
и без него
целта достижима е
винаги
защото бях лесно начало
а днес
колко е трудно
да плача
© Геновева Христова Всички права запазени
колкото е по-трудно, толкова
повече изплува вероятността
развитието да е хубаво...