В най тихото, в най тъмното и сам,
същността ми е в своята стихия.
Вода съм и всичко съм от Там,
щастливо пухче - пролетна фурия.
Долетя нахално в моита тишина
и в тишината ми е вече шумно.
Мъж съм и Майсторът ми е жена,
кога ме "чука" сътворявам нещо умно!