Понеже нашата любов бе кратка,
измислях си, че е голяма
и правих самотата сладка,
представях си, че пак сме двама.
Сто пролети посрещнах с тебе,
но пазя първото кокиче,
забравил си, да си го вземеш,
когато тръгна с онова момиче.
© Ивон Всички права запазени