Тъй силна си любов
и въпреки това студена.
Колкото и да ме боли
си оставаш несподелена.
Опитвах се да те погледна,
да се добера до тайнсвения ключ
и да отключа сърцето ти за мен.
Но опитите бяха неуспешни
и ти студен към мене бе.
Сега душата ми трепти,
щом спомена се връща.
Така душата ми скърби,
че пулса ускорено бие.
И думите от малка дето знаех,
сякаш са ми чужди в този миг.
Така пред мен стоеше ти,
сякаш гръм ме порази.
Оттогава видя ли те тебе,
сълзите ми се готвят да текат:
Хората казват: "Ти влюбена си в него",
а аз зная, че ти във мене - НЕ!
© Диляна Всички права запазени