Дълго живях все за тебе,
дълго след тебе боля,
напразно загубих аз своето време,
ти никога до мен не спря!
А можех да бъда щастлива,
а можех но не стана така,
самотно сърцето изстива,
изгуби то свойта ме4та!
Изгубих те без да те имам,
а колко льобов имаше в мен,
исках да дам без да вземам,
но ти ме отхвърли студен!
© Мими Всички права запазени