23.05.2014 г., 9:32 ч.

Неспокоен 

  Поезия
446 0 0
НЕСПОКОЕН

Гледаш смело, но ослушваш се плахо,
очаквайки заплаха за своя покой.
Не виждаш никой, но знаеш, че са много 
и се плашиш от всеки, дори и от свой.

Ти искаш близост, но всички прогонваш,
забравил си пътя, по който вървиш.
Не вярваш на никой, за да бъдеш спокоен,
но спокоен не си, а просто самотен.

Не харесваш живота си такъв – монотонен,
но никога и никъде не ще да признаеш,
че за друго копнееш, но само потайно,
за живот, изпълнен с любов и мечти.

 

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??