Ако утрото в тебе заплаче,
ако блесне в очите ти влага
и усетиш, че днес съм далече,
несъмнено ще чакаш на прага.
Ако болката в тебе прелее
и потърсиш ме в ледени нощи...
Ако с нежност целуна съня ти,
несъмнено ще молиш за още.
Ако с бяла любов те покрия,
ако нещо изгаря във тебе,
ако тайно в сърцето ме скриеш,
несъмнено си влюбен... във мене!
© Геновева Христова Всички права запазени