5.09.2010 г., 22:18 ч.

Неуловимият 

  Поезия » Източни форми
873 0 1

Поисках да хвана Неуловимия,

да задържа Неудържимия,

но Той отлетя.

                                         Къде си?

Виждам Те без очи,

чувам Те без уши,

но те усещам със сърцето си.

                                          Къде си?

"Не ме отхвърляй от лицето Си

и Светия Твой Дух не отнимай от мене.

Върни ми радостта на Твоето спасение

и с властния Дух ме утвърди."

                           /от 50-ти псалом/

© Гизи Пиринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??