Верига от грешки. Леден, зловещ смях.
Над мъртва любов кръжат лешояди.
Мъглата пропива във мен като грях.
Преминавам към финалния стадий.
Зазидани врати. Нерешими дилеми.
Образ, размит от печал предишна.
Грешница, попаднала в сгрешени схеми.
Невеста на дявола - шестнайсетгодишна.
© Павлина Ненова Всички права запазени