С цените на пържолите, колбасите...
промиват дейно мозъка на масите.
Но за цената на честта защо ли
немеят медийните монополи?
Та зарад този пропуск ми се иска
да споделя:
тя толкова е ниска,
че никъде цена такава няма.
Дори в Карфур.
(това не е реклама)
© Борко Бърборко Всички права запазени