22.08.2024 г., 11:36 ч.

(Не)възможности 

  Поезия » Любовна
109 1 3

Имам един черен куфар, който разнасям навсякъде с мен.

 

Наричам го "Ами ако."

 

Все вадя нещо от него и разказвам.

Ами ако ти бях казала.

Ами ако бяхме се обичали.

 

Куфар, пълен с предположения.

 

Обсъждам вероятности, 

отказвам да приема реалността.

 

 

© Nina B. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??