С един обратен завой... долетя.
И наобратно всичко обърна.
Щом ме сграбчи... Хм!
Кажи ми!
Запита ли се дали ще отвърна?
Или от безсмилици ти е писнало?
Вероятно.
Разбирам те!
Всичко е повече от... НЕясно.
Защо иначе би останал в платното?
За ''наобратно" ...
© Полина Всички права запазени
Би ли спрял? ...