Косите ти червени той ще гали,
очите ти кристални ще целува той
и всички други той ще мами,
за да бъде само твой.
Ти отдай му се в вярност
и един ще бъде той за теб.
Ще те тачи и ще бъде верен,
ще обича само теб.
Но обичай го и ти и вярвай,
че искрен ще е той със теб,
и единствена си ти за него
и единствена ще му останеш ти.
© Ники Даскалов Всички права запазени