Дупка...
Трап N-ти номер в душевната цялост...
Дупка...
Дух непогребан, нестихваща жалост...
Дупка...
Портрет, недовършена книга...
Тръпка...
Дупка – лавина, куршум и верига...
"Времето знае!" и "Време лекува" –
мъдрост твърди, но душата не чува,
в главата ми - лента - превърта и помни,
спира и почва... сюжет на бездомник.
Верига и куршум, лавина – дупка...
Тръпка...
Книга недовършена, портрет...
Дупка...
Жалост нестихваща, непогребан дух...
Дупка...
В душевната цялост – номер N-ти трап...
Дупка...
© Мирослав Димов Морис Джордан Всички права запазени