Две очи прекрасни.
Като две езера, блестящи на лунна светлина.
Блестят в моята душа.
Озаряващи я с неземна красота.
Пътя ми показват в нощната тъма.
Тези две очи прекрасни
ме пазят през нощта. От лошите неща.
В нощната тъма.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени