26.07.2018 г., 20:32 ч.

Ни чул, ни видял, но ругал 

  Поезия
256 1 1


(сълзлив рап)

 

Изядоха магаретата,
избиха и овцете,
сега строят ограда
заради свинете,
но свинщината, тя е
уви, отсам оградата.
Дори и баба знае,
парата е насладата.
Но кой ще се облажи
и кой ще плаща данъци?
Лъжата, днеска важи
пред истинските празници.
Зима наближава,
зеленото ще свърши.
Старците остават,
очите си да бършат.
Европа е доволна,
че има кой да бачка.
България е болна,
превита и е смачкана.
Виделият не чува,
чулият не вижда...
Народът в къщи псува
и никой не обижда...

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??