Кой изгрев посрещаме?
Кои сме ние - точки в хоризонта?
Перото пресъхна...
Никой от нас не е съдник.
Пресъхна животът...
А не оставихме нищо!
Дали не бяхме сред убийците?!
Нали вярвахме?!
Нали помагахме?!
Нали обичахме?!
Червено утро!
Никой не помни нашите мисли!
Не помнят нас!
Но нима се чудим?
Превзет вопъл!
Накрая - само гротеска!
Това сме...
Какво оставихме?
Или просто ще ни пропусне историята?
Като голямо черно петно...
Но и кой ли бе нашият извор?!
Жега...
Мраз...
Има ли още разказвачи?
Екстремно време!
Има ли, има ли някой?!
© Просто Някой Всички права запазени