Ние сме хората, спасяващи този народ.
Ние сме хората, изпълнени с благослов.
Ние сме хората, белязани от Бог.
Ние ще бъдем светлината на този живот.
Ние сме хора, калени от мрак.
Ние сме хора, които обичат.
Ние сме хора, а някакъв страх
вие от сива каишка на куче.
Ние нямаме страх.
Ние напред ще вървим.
Светлото в тъмния мрак,
ударно ще възкресим.
© Димитър Драганов Всички права запазени