Когато сама
Остана в нощта
Безумна тъга
Изпива деня
Сърцето ранено
Бие сломено
Страда във мене
На теб подчинено
Душата ми - твоя
Крещи във пороя
Изгаря във зноя
Във болката моя
И плачат очите
И страдат сълзите
Като огън в горите
Се палят мечтите
И твоя оставам
Аз днес се предавам
На теб се отдавам
И теб притежавам
Нима късно е ВЕЧЕ
Гордостта ти обрече
Ревността ми ни пречи
Да вървим надалече
Любим мой и различен
Завинаги заедно така те обичам
© Петя Терзийска Всички права запазени