Преглъщаш, вървиш,
не искаш да се промениш!
Все същия си ти -
наивен си и глупав!
Моля те, млъкни!
Душата на дете
в тяло на Титан не расте!
Проумей го веднъж!
Ти не си никакъв мъж!
Преглъщаш, вървиш,
не искаш да се промениш!
За другите не мислиш ти,
по-важен си от всички, нали!?
Но в живота не се получава така -
няма вечно мама и татко
да държат твоята ръка!
© Цветослава Младенова Всички права запазени