Понякога е трудно
да признаеш чувствата си.
Да кажеш няколко думи,
които да те издадат.
Да кажеш на някой “обичам те”.
Да го гледаш в очите и да кажеш “прости”.
Да го търиш с поглед
и да му кажеш “довиждане”.
На човека, когото обичаш,
За когото мислиш и твориш.
Но трудно е всичко това
И пред себе си да изречеш.
Понякога е лесно да се откажеш.
Да подминеш и да забравиш.
Но то тогава,
Няма да си обичала истински.© Диляна Всички права запазени