Когато се науча да те имам
за себе си – единствено възможен...
Когато все потъвам в най-тъжното
на твоите очи, дълбоко...
Когато все към теб протягам длани,
с надеждата за миг да ме докоснеш.
Когато в сънищата ми необуздани
все ти завръщаш се, все тъй, нарочно...
Когато се науча да проглеждам
в твоите нощи, в твоя сън недосънуван още...
Когато в мислите си те усещам,
и в дните си, до болка нагнетени,
до теб да съм... нима е грешка?!
© Нели Всички права запазени