Знам – харесваше ме…
… усетих по държанието ти!
Не, не беше илюзия… сигурна съм.
Затова мислите ми летят към теб…
... да, все още летят към тебе!
Знам - минаха години…
... не искам физическа близост,
знам, че няма да я поискаш…
поне като приятел ме допусни .
… приятел, на когото разчиташ!
Искам само това…
… нима е много!?
© Донка Красимирова Всички права запазени