Нирвана
Намерих начин да се радвам на живота си без теб...
Очи затварях и лъчите слънчеви
пропусках в себе си през спуснатите си клепачи...
Долавях аромата на божурите
и детски смях, дошъл при мен със вятъра...
Разливаше се в тялото ми топлината,
която ми даряваше земята.
Разтварях се до сетния си атом,
а после се превръщах в слънчев лъч
и се завръщах у дома си...
Щастлива,
обновена,
преродена...
Готова в тебе да се влюбя пак! Завинаги...
© Мария Маринова Всички права запазени
Браво!