И сега аз съм ти
Живея във същия този град
със същите тези хора
Нося същите тези дрехи
и косата е още неподстригана
Всичко е още същото
Но
Вече различно
И сякаш никога не съм виждала този град
и тези хора не съм познавала
и дрехите не съм обличала
косата не съм докосвала
Нищо никога не е било
Защото днес го виждам с очите ти...
© Милена Иванова Всички права запазени
Харесах!