Не искам за друга и миг да помисля,
да се взирам в нечие чуждо лице.
Любовта към теб е желана и чиста,
за да бъдеш избора в мойто сърце!
Приеми ме, дай ми свободата,
обвита с преданата ти любов!
С появата си напълни ми душата,
приемайки щастливо всеки мой зов!
Вече съм този, който е истински жив,
вървейки напред, обичащ те до полуда!
Единствено ти допълни моя стих,
любов, която с теб да заслужа!
© Сед Всички права запазени