"С червените ботушки потропва Дядо Мраз..."
С изключение на името, дотук всичко е точно,
защото Старецът по принцип си е все същият,
но днес вече липсва Метеорология за шейна.
Сега снегът обикновено пада през лятото
във вид на едри ледени топки
и съсипва всичко садено, сято и саморасло
а Сърцата, пълни с гняв и тъга, потъват във грохота...
Във вид неспецифичен още един
се сипе през всички сезони.
Този път продуктът е преносим.
Ветрове мощни доставят Сахарски Злосторник.
За сега, дотука, всичко така е.
В Живота постепенно губи се смисъла...
Всички се питат, но никой не знае,
изход от Орисията от нас самите Курдисана!?
21.09.2023 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени