3.05.2007 г., 9:29 ч.

Но си струва! 

  Поезия
550 0 5
Направо да си кажем!
Не увъртай!
Поезията винаги увърта.
Прилежно разкрасява, смазва
истините тежки, да не скърцат!

Не връщай
обидите назад. Не ги преглъщай!
Очите никога не лъжат!
На болката със болка ми отвръщай!
На мъката - със мъка!

Надраскай ми
два реда. Ако трябва само дума!
Но ИСТИНА да бъде, неподкупна!
Не искам завъртулки и заблуди!
Не искам от вината само шупли!

И после си върви.
Жесток и непреклонен.
Тъй както аз ще съм без чувства.
Ти тръгваш си... За мене си прогонен.
Боли ни от обиди...
Но си струва!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??