За теб разказвам на тишината,
на дъжда, на звездите, на луната.
През нощта, когато целият свят спи.
Когато любовта ми се чувства, като сираче.
И ако някоя нощ видиш небето да плаче,
то е защото плаче със мен.
© Миглена Спасова Всички права запазени