***
Нощ – сякаш неочаквано дошла е
под звуците на сребърни щурци
и своя валс загадъчно-омаен
танцува с позлатените звезди.
И стичат се сълзите на луната –
златисти капки в моите ръце,
и сякаш аз сега съм най-богата:
с душа на птица и с едно небе.
8.07.2002г.
© Василена Всички права запазени