27.07.2007 г., 9:01 ч.

Нощ и ден  

  Поезия
1039 0 1

                                           Нощ и ден

Не искам тази нощ да съм сама
и да има горчиви сълзи на тъга...
За теб си мисля в мига и
искам да си претворя съня,
с онези истински неща възможни само във нощта!

От теб завися тази нощ.
Желанието мое, да се събудя сутринта... липсва,
ако с теб не съм прекарала нощта.

Но защо ли почвам да желая
аз неща, които можеш да ми
сбъднеш и в деня?...
Защо мечтая слънцето да ни огрява
и целувка след целувка само нас да озарява!

Мечтая си за ден, изпълнен с чудеса...
за нощ, пропита от греха!...

За нощ и ден мечтая и сънувам, в които
любовта ми да споделяш и мой да бъдеш
обещаваш!

Не искам само да оставам със мечтата и
да я сънувам в самотата!

© Гери Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Посветено е на човека който промени живота ми !
Предложения
: ??:??