Нощта приспа Деня.
Под облак бял постави му омайно биле
в тръпнещи обятия го приласка
и шепнеше му думи златокрили
Събуди се на Утрото в отмала
Нощта прегръщала го отлетя
но билката любовна при него си остана
и скритото желание да дойде Вечерта
Януари 2015
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени