НОЩ НА ГРЕХА
Нощта е безлунна..! Нощ на страстта!
Стонове чуват се от тъмната стая...
Нощта е изгаряща..! Нощ на греха!
Тръпки прокрадват се по тялото бавно...
Нощта е безкрайна..! Нощ - суета!
Ръцете пълзящи по тялото пламват...
Нощта е магична..! Нощ - тишина!
Само очите говорят безкрайно...
Нощта е вълшебница..! Нощ - красота!
Кожата бавно от страсти изгаря...
Нощта е копнежна..! Нощ - огнева!
Любовта се разстила по цялото тяло...
Автор: Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Всички права запазени
Поздравления.