Нощ в пурпурен сатен,
бутилка недопито вино.
Угарки, дим и силен звън,
от чашите строшени.
По бузите текат сълзи,
Люти гримът в очите.
Цветето увяхнало мълчи,
на сцената ни ням свидетел.
Среднощен водевил-раздяла.
Бутилка недопито вино.
Дим, угарки от цигари
Среднощен водевил-раздяла
© Румяна Маринова Всички права запазени