30.10.2024 г., 5:55 ч.

Нощни спомени 

  Поезия » Еротична
77 0 0

 

Нали ми знаеш тънките мераци

и колко лесно паля се в страстта,

а провокираш ме със нежни знаци,

докато, уж, досаждам ти - Защо така?...

 

Хитруша си (освен, че си Сънливка)

но май това патент е на жените...

А аз изследвам всяка палава извивка

и ме изгаря твоят огън във очите...

 

Досаждам ли? О, май в момента ти

ме атакуваш без следичка от досада...

И тази нощ май няма да се спи,

но и от съня пък спомен не остава...

 

07.10.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??