Четирима сме върху четирите колела на "Вена",
в туй нощно пътуване
с Музика -
вглъбено-вслушани, притаени.
Ни път различим отвън е, ни пътни знаци.
Единствено видим е Мракът
и прелитащи призраци.
Нощно пътуване!
Приглушено моторът боботи,
Полумрак е Купето.
Само таблото отпред
и циферблатът светят,
флиртуват фаровете
с неразгадаеми силуети.
Пътуваме, интимно слети с Тайнството
на небесната Музика през Океана на безпределната Нощ.
Със своите звездни акорди уверено води ни,
флотилията на "Пинк Флойд".
На Руля - китарата с Дейвид Гилмор.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени