Целуни ме ,преди да се съмне!
През деня се променя животът.
Ако Дявол на светло ни зърне
ще ни дръпне в различни посоки.
Ще се смее и ще ни разделя,
докато се откажем от всичко.
Не забравяй, че лош е човекът
на светец щом ужасно прилича.
Не забравяй да криеш доброто-
под крилото на ангел. На тъмно.
Ако някой го види, каквото
си раздал ,с лошо ще ти го върне.
Целуни ме, защото нощта е
райски тиха, и топла, и наша.
А когато се съмне -избягай.
Ще се видим довечера някак.
© Деница Гарелова Всички права запазени