Нощта е приказно красива!
Изпълва тялото с любов!
Нощта безплътна, мълчалива –
тя на далечното е зов!
И отпочиват сетивата
от дългия и труден ден,
спокойствието над нещата
донесе вечерта за мен.
Проблясват златните звездици
и свети чудната луна,
и само глъбините нощни
докосват моята душа.
Нощта със тебе ме обвързва
и шепне ми за любовта,
до болка е невероятна
вълшебницата на света!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени