Нощта е тъжна
Нощта е тъжна
виното искри
в чашите кристални,
неизпити
раздялата се крие
в тъмните ъгли
явила се потайно
от чувства неразкрити
Любовта отпива глътка,
на прощаване
прибира спомени,
обвити от тъга
ще търси две сърца плмтящи
и признание
на масата две чаши
пред тях е Самота
© Гавраил Йосифов Всички права запазени