За теб светъл спомен
топли ме, искам да летя,
но пак съм отровен
от тая пуста самота.
Върни се ти при мен,
болката у мен да спре,
към теб съм устремен,
та дух на теб да се опре.
Приех те като дар от Бога,
от болка спаси ме онзи ден,
по-прекрасна да намеря не мога,
че излекува, макар за миг, дух ранен.
© Георги Всички права запазени