Нося в мене любовта
В света прекрасен на мечтите,
където слънцето блести
и по-красиви стават дните,
във този свят си само ти.
Във този свят е красотата,
невероятна и добра,
очите ти са небесата,
лицето цветната дъга.
Навярно ще се разболея,
ако не ме прегърнеш ти.
Без теб не мога да живея,
без тебе времето мълчи.
Душата ми и тя е твоя,
със тебе броди във нощта.
Не съм вълшебница и фея,
но нося в мене любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени