16.09.2009 г., 8:59 ч.

Нов живот 

  Поезия » Любовна
624 0 0

Беше тук.

Сега те няма.

Идва друг,

поредна драма...

 

И не напук,

дори не искам да поглеждам този друг.

 

Аз искам с тебе двама,

пак, отново искам да живея тази нашта стара драма -

бурна, шумна, неуместна, страстна,

да бушува, да боли, да е прекрасно.

Не искам тиха и удобна да е любовта!

Ах, колко искам да горя, със теб да изгоря!

 

Искам аз да те обичам

и мене да обичаш ти!

Искам да взираш само в моите очи!

 

Искам да съм твоя,

мой да бъдеш ти!

И ти така го искаш -

върни се, остани!

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??