Има ли за хората значение,
ако си добър във тоз живот
или си е вече изключение
и добрите с впрегнат са хомот?
Плюс ли е доброто възпитание,
след като възпитан значи "мек"?
Арогантност, твърдост, наглост - вече "звания"
определят силните на този век!
Има ли любов,която може
да цъфти без пукната пара?
Или вече се намира в магазина,
само там до скъпата кола...
Може ли да има уважение
ей така без корист и лъжа,
ей така без лошо намерение?
Просто към красивата душа...
Вярвам, има, може и ще бъде,
сигурно наивно пак звучи.
Злото няма как да се изпъди,
но светът е тук от хората добри!
© Ивайло Симеонов Всички права запазени
И е писано, и е предсказано! И все пак избор имаш, какъв искаш да бъдеш! Поздравления