9.05.2009 г., 9:04 ч.

Нова надежда 

  Поезия » Любовна
504 0 0

Истината рядко ли боли? -
запитахме се аз и ти.
Знаехме, че миг ще е това,
но поне да бе запълнен с нежна красота.

Истината в твоите очи съзрях,
и не бях способна отново да извърша грях.
Тайно ти във мен се настани,
право имаш ли, ти ми кажи?

Така случайно те съзрях
и любовта от теб познах.
Крайно мисля ще е с теб това -
да се влюбя тайно, но да е съдба!

Вслушай се във думите ми и кажи - 
истината мога ли да отрека?
Трудно е, но да опитам ли, кажи?!
Струва си за любовта със теб да спре да ме боли!


© Ирена Кузева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??