Уморена си тръгва годината стара
последна страница прелиства, преди да отлети.
Каквато и да беше, беше в своята премяна,
към някои много щедра, а други ощети.
В последните минути на декември
натрупват се емоции в щастливите сълзи.
Придружени от възторзи най-звънливи
Година Нова влита в искрящите очи.
И нека да се знае и нека да се вярва,
Тя идва по- различна с честитата съдба.
За гладните предлага заслужена трапеза
за търсещите правда, не носи тя вина.
Подаръци ни носи в различните сезони
Време подарено със заряд и честоти.
Година нова иде с кош от изненади.
Порталите разтваря към нови висоти.
© Валя Сотирова Всички права запазени