За празнуващите на Св. Валентин
И тази вечер ще е наша
със погледи горещи, като пещ.
И без, любима, да те плаша
ще пламне в нас любовната ни свещ.
И тази нощ ще бъде топла -
горещо слънце под небесен кош.
След няколко любовни вопла
ще се полюбим двама в късна нощ.
Нощта гореща е за двама -
завивка ще ни бъде в любовта.
И с възходяща диаграма
ще ни нараства стръмно и страстта.
И пред очите на луната,
поглеждаща в прозореца двукрил,
ще се целувам с теб - жената,
любов в която вече съм открил!
14.02.2013
© Никола Апостолов Всички права запазени
Поздрав от мен!