Отново казваш й ''Да!'',
но не като на сватбата -
последен подпис и мой ще си ти,
без тя повече да ни дели.
Не си щастлив с нея ти,
не плачеш и не те боли,
било каквото било -
честито ново начало!...
P.S. Вдъхновено от песента на Ивана - Пирова победа.
© Радостина Маринова Всички права запазени